تفاوت تحریک (تریگر) و لاگ

G1 چهار تحریک یا تریگر دارد. دقت کنید که تحریک با Log فرق داشته و Log در واقع فرستنده فرامین است. به عنوان مثال دستگاه تحریک می‌شود که تماس تلفنی برقرار کند و Log جزییات این تحریک را می‌فرستند.

 عملکرد دقیق تحریک‌ها

تحریک 1 وقتی به مدت سه ثانیه به 12 ولت وصل شود، به حافظۀ 1 تا 10 متن «تحریک 1 فعال شد» را پیامک می‌زند، سپس با شماره‌های حافظ 11 تا 20 از طریق سیم‌کارت تماس می‌گیرد و پیام ضبط شده 1 را پخش می‌‌کند و در مرحله بعد اگر هر کدام از این تماس‌ها ناموفق بود، از طریق خط ثابت با آن شماره‌ها تماس می‌گیرد.

تحریک 2 نیز اگر سه ثانیه به 12 ولت شود، با شماره‌های حافظۀ 11 تا 20 از طریق خط ثابت تماس می‌گیرد و پیام ضبط شده یک را پخش می‌‌کند.

 دقت کنید پیام ضبط شده یک در صورت وجود جمر در محیط از طریق خط ثابت پخش می‌شود، برای استفاده از پیام یک در تحریک‌های 1 و 2، دقت کنید حالت هشدار جمر خاموش باشد.

 می‌توانید متن پیامک‌های تحریک را در اپلیکیشن کلاسیک SETUP تغییر دهید.

 ویدئوی راهنمای استفاده از اپلیکیشن کلاسیک ستاپ (Classic SETUP)

تحریک 3 برای ارتباط با تریگر Z4 است. اگر این پایه به مدت 1 ثانیه زمین شود، یک پیامک با متن «تحریک 3 فعال شد» به شماره‌های ذخیره‌شده در حافظۀ 1 تا 10 ارسال می‌شود. بعد از ارسال پیامک‌ها، با شماره‌های حافظۀ 11 تا 20 تماس می‌گیرد و پیام ضبط شده 2 را پخش می‌‌کند. در مرحلۀ بعدی تماس‌های ناموفق را از طریق خط ثابت پیگیری می‌‌کند.

 پیشنهاد می‌شود پس از نصب، متن پیامک‌های تحریک را از طریق اپلیکیشن SETUP متناسب با کاربرد آن تحریک تغییر دهید تا پیامک برای کاربر سیستم گیج کننده نباشد. بطور مثال برای تحریک 3، در صورت استفاده از Z4، می‌توانید از متن «هشدار! آژیر دزدگیر به صدا در آمده است.» استفاده کنید.

 دقت کنید در تماس با خط ثابت، تلفن‌کننده بلافاصله بعد از تماس، پیام را پخش می‌‌کند و اگر پیام کوتاه باشد ممکن است قبل از اینکه کاربر گوشی را بردارد به اتمام برسد، لذا حتماً پیام را در 15 ثانیه بطور کامل ضبط کنید.

 اگر از خط ثابت استفاده نمی‌‌کنید، حتماً آن را غیرفعال کنید، در غیر این صورت دستگاه برای شماره‌گیری به طور پیش‌فرض به سراغ خط ثابت می‌رود و عملکرد سیستم کند می‌شود.

شمارۀ اضطراری: در تحریک‌های 1 تا 3، اگر در حافظۀ 00 شماره‌ای قرار داشته باشد، قبل از ارسال پیامک، با آن شمارۀ تماس گرفته می‌شود. این قابلیت می‌تو‌‌اند برای تماس با پلیس استفاده شود.

 در اپلیکیشن SETUP می‌توان تنظیم کرد پیامک به تمامی‌ شماره‌های 1 تا 10 و یا به برخی از آنها ارسال شود.

تحریک 4 منفی است و در دو حالت تحریک و رفع تحریک به شماره‌های حافظۀ 1 و 2 (مدیران پیش‌فرض سیستم) پیامک ارسال می‌‌کند. به عنوان مثال می‌توانید از این تحریک برای پایش وضع خاموش یا روشن‌بودن ترموستات در یک گلخانه استفاده کنید.

 مدیران سیستم در اپلیکیشن کلاسیک SETUP قابل تغییر‌اند.

پس از تحریک ابتدا حافطه 11 تا 20 یک دور با سیم‌کارت شماره‌گیری می‌شوند. سپس دستگاه تلاش می‌‌کند از طریق سیم‌کارت با شماره‌هایی که در دور اول تماس با آنها برقرار نشد، مجدد تماس بگیرد و اگر باز هم تماس برقرار نشد، دستگاه از طریق خط ثابت با آن شماره‌(ها) تماس می‌گیرد.

 تحریک لبه و تحریک سطح

 تنظیمات حالت شماره‌گیری تلفن‌کننده حین آژیر

اگر مایلید بعد از پایان آژیر، شماره‌گیری نیز متوقف شود، دستگاه را روی تحریک سطحی تنظیم کنید، یعنی با رفع تحریک (یعنی با خاموش‌شدن دزدگیر، دکمه توقف هشدار در اپلیکیشن و یا نگه‌داشتن دکمه ENTER روی G1) شماره‌گیری متوقف می‌شود؛ اما اگر مایلید فارغ از مدت زمان آژیر، شماره‌گیری تا انتهای لیست ادامه پیدا کند، تحریک را روی لبه تنظیم کنید. یعنی دستگاه با رفع تحریک نیز به شماره‌گیری ادامه می‌دهد و تنها با دکمه توقف هشدار اپلیکیشن یا نگه‌داشتن دکمه ENTER روی دستگاه متوقف می‌شود.

تنظیمات تحریک لبه و سطح از طریق صفحه کلید G1 انجام می‌شود.

 در استفاده از دکمه توقف هشدار در اپلیکیشن توجه داشته باشید اولویت دستگاه در زمان تحریک، اطلاع‌رسانی است و نه دریافت و ارسال پیامک. دستگاه تنها بعد از هر تماس، یک پیامک گزارش (Log) ارسال می‌‌کند و به یک پیامک دریافتی پاسخ می‌دهد؛ لذا دکمه توقف هشدار ممکن است با کمی‌ تأخیر عمل کند.

 غیرفعال‌کردن دزدگیر و فشردن دکمۀ توقف هشدار، تنها شماره‌گیری‌ها را متوقف می‌کنند و پیامک‌های تحریک و گزارش‌های سیستم در هر حال به طور کامل ارسال می‌شوند.

 با توقف شماره‌گیری هیچ تماسی نیمه‌کاره رها نمی‌‌شود و توقف از تماس بعدی انجام می‌شود.

 ویدئوی راهنمای استفاده از اپلیکیشن زد چهار فارسی (Z4 FARSI)

 

 
 
مشاهده این ویدئو در:

 اینستاگرام

 تلگرام

 

 

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

درهمین زمینه